Nieuws

Hoe tevreden bent u over de aanleg van de nieuwe N18?

16 februari 2017

Het komende jaar brengt Avante Consultancy ieder kwartaal de tevredenheid over het project N18 tussen Groenlo en Enschede in kaart. Dit doen wij in opdracht van Noaber18, dat met dit tevredenheidsonderzoek een verdere invulling geeft aan haar noaberschap.

Noaber18 is de toepasselijke samenvoeging van Noaber en N18. Daarmee geeft het consortium - bestaande uit VolkerInfra PPP en infra-investeerder DIF - het belang van het noaberschap tijdens haar werkzaamheden aan. De kernwaarde noaberschap betekent dichtbij de omgeving staan, de interactie aangaan en een luisterend oor bieden. Juist daarom is het uitvoeren van een tevredenheidsonderzoek zo belangrijk.

Avante Consultancy voert ieder kwartaal een tevredenheidsonderzoek uit onder de verschillende groepen die betrokken zijn bij de aanleg van het tracé Groenlo - Enschede van de nieuwe N18. Zo worden weggebruikers bij tankstations aan de N18 gevraagd om een korte vragenlijst in te vullen en kunnen bewoners in de regio via de website www.onderzoekn18.nl hun mening geven over de werkzaamheden van Noaber18. Samen met de informatie uit onder meer gesprekken met de omgeving, kijken wij op basis van deze data hoe de tevredenheid verder kan worden verhoogd.

Deelnemen?
Ben je bewoner of gebuiker van de N18 en wil je deelnemen aan de enquete? Ga dan naar www.onderzoekn18.nl.  

Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in het project “Tevredenheidsonderzoeken N18” of heb je zelf een project waarvan je de tevredenheid in kaart gebracht wilt hebben? Neem dan contact met ons op en wij kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.
 

De N18 bij Groenlo in de toekomst - (C) ZUS architecten 

 


De Nieuwe N18 bij Groenlo in de toekomst. 
Foto: © ZUS architecten  

 


Over de Nieuwe N18:


Het consortium Noaber18 realiseert het tracé Groenlo - Enschede dat onderdeel is van de nieuwe N18 tussen Varsseveld en Enschede. Met de nieuwe N18 worden de verkeersveiligheid en leefbaarheid verhoogd en de bereikbaarheid van de regio verbeterd. Tussen Groenlo en Haaksbergen komen er 2x1 rijstroken en de weg tussen Haaksbergen en Enschede bestaat uit 2x2 rijstroken. De nieuwe N18 wordt aangesloten op de A35 bij de bestaande aansluiting Enschede-West. Voor het gehele traject geldt straks een maximumsnelheid van 100 km/u. In  september 2016 zijn de werkzaamheden gestart en naar verwachting rijdt eind 2018 het verkeer over de nieuwe N18. Kijk voor de laatste informatie over Noaber18 op http://app.noaber18.nl/ 

Terug